Om je beter van dienst te zijn maakt IVA Driebergen gebruik van cookies. Je gaat akkoord met deze cookies als je onze site blijft gebruiken.
alttext

De deeltijdopleiding BMC van de IVA

Zoek jij die versnelling in je carrière? Stap in de startblokken van de deeltijdopleiding BMC.

  • Mbo-4-niveau

  • BMC (2 jr)

Voor wie is de deeltijdopleiding?

Jij bent die professional die zijn zakelijk carrièreperspectief wil vergroten. Jij bent die oud-IVA-student die de volgende stap in zijn loopbaan krijgt aangeboden. Jij bent gemotiveerd om tijd en energie in je eigen ontwikkeling te steken. Jij beseft tijdig dat nu investeren in studie jouw mogelijkheden richting de toekomst vergroot. 

Wij bieden jou

Een modulair opgebouwd programma. Gestructureerd onderwijs op een vaste avond in de week. Ervaren docenten, met een voet in de praktijk, die jou benaderen als professional. Medecursisten die net als jij vooruit willen in hun zakelijke carrière. Werken met concrete casus aan de hand van je eigen beroepspraktijk. Je leert verbanden leggen tussen de verschillende vakken, waarbij je opgebouwde referentiekader helpt om strategisch vooruit te kijken. Welkom terug in de vertrouwde leeromgeving van IVA Driebergen.

De inhoud van de deeltijdopleiding BMC

Praktisch gezien is deeltijd-BMC overzichtelijk vormgegeven, zodat je weet wat je te wachten staat. Elk van de twee cursusjaren bestaat uit 36 avondbijeenkomsten in Driebergen. De avond wordt meestal ingepland op de dinsdag. Per jaar worden er vier modules behandeld. De klassen bestaan uit maximaal 15 deelnemers.

Dit zijn de vakgebieden:

  • Bedrijfscommunicatie
  • Salesmanagement
  • Managementvaardigheden
  • Duits
  • Marketing
  • Bedrijfseconomie
  • Zakelijk Engels
  • Kwaliteitsmanagement

Meer over vakken en projecten

alttext

Ook losse modules

Niet geïnteresseerd in een volledige opleiding? Je kunt voor elk vakgebied een IVA-certificaat halen. Op maat gemaakt, toespitst op jouw kennis en vaardigheden. Lees hier meer over in de deeltijd-BMC brochure.

Externe certificaten

Wil je je kennis op het gebied van marketing vergroten? Of ben je een marketing- of commercieel medewerker die hogerop wil komen? Na het volgen van de module Marketing kun je extern het internationaal erkende NIMA A Marketing Medewerker-diploma behalen. Een begrip in de marketingwereld. De module Marketing is volledig afgestemd op de exameneisen van NIMA. Bovendien is er veel aandacht voor examenvoorbereiding, zodat je zonder zorgen het officiële NIMA-examen maakt.

En verder naar deeltijd-HBO

Het deeltijd BMC-diploma geeft in principe toelating tot de deeltijdopleiding HBO.

Interesse in de deeltijdopleiding?

Is je interesse gewekt? Download dan de digitale brochure of bel IVA Driebergen op +31(0)343512780.

Download de digitale brochure

 

Terug naar: