Om je beter van dienst te zijn maakt IVA Driebergen gebruik van cookies. Je gaat akkoord met deze cookies als je onze site blijft gebruiken.
alttext

Proefstudeerdag 7 maart 2020

Heb je interesse in commercie, management en ondernemerschap? Heb je daarnaast affiniteit met auto’s of boten en doe je dit jaar eindexamen? Kom dan naar de proefstudeerdag op zaterdag 7 maart 2020.

Al 90 jaar worden er in Driebergen mbo- en hbo-studenten opgeleid voor een succesvolle toekomst. De persoonlijke opzet en de gepassioneerde docenten vormen de basis van het succes. Het automotive of nautische thema maakt de opleiding voor studenten concreet en uitdagend.

Het brede vakkenpakket bestaande o.a. uit marketing, management, verkoop en techniek zorgt ervoor dat studenten breed inzetbaar zijn in het bedrijfsleven. Niet voor niets staat deze business school al jaren aan de top van businessopleidingen in Nederland!

Meld je aan voor de proefstudeerdag

Hoe ziet de proefstudeerdag eruit?

Tijdens de proefstudeerdag volg je vier colleges:

  • Hoe start je een bedrijf
  • Een salestraining
  • Commerciële techniek
  • Marketing

Op deze manier krijg je een indruk van de lessen en de sfeer. De dag begint om 09:30 uur en eindigt rond 13:15 uur. Er is een beperkt aantal plekken beschikbaar, dus wacht niet te lang!

09:30 uur Ontvangst
09:45 uur Presentatie
10:15 uur Start proefcolleges
11:15 uur Pauze
11:45 uur Vervolg proefcolleges
12:45 uur Einde proefcolleges
13:00 uur Afsluiting
13:15 uur Einde programma