Om je beter van dienst te zijn maakt IVA Driebergen gebruik van cookies. Je gaat akkoord met deze cookies als je onze site blijft gebruiken.
alttext

Meld je aan voor de Open Dag of Open Avond

Zien is beleven: kom naar onze business school! Dat geldt zeker voor onze opleidingen Automotive en Nautisch Business Management. IVA Driebergen biedt rijkserkende dagopleidingen op mbo- en hbo- niveau. Kleinschalig, persoonlijk, uitstekende baankans; natuurlijk lees je hierover in de brochure. Kom zelf eens bij ons kijken en ervaar hoe de praktijkgerichte beroepsopleiding jou verder helpt! 

Spreek docenten en studenten

Als je op zoek bent naar een business opleiding, wil je je eerst zo goed mogelijk oriënteren. De beste manier is gewoon langskomen op een Open Dag of Open Avond. Je krijgt zo een helder beeld van wat we bij IVA Driebergen doen. Er zijn presentaties en rondleidingen. Bovendien krijg je ruim de tijd om met docenten en studenten te praten. 

Aanmelden voor Open Dag of Open Avond

Programma en aanmelden

Programma Open Dag 26 januari 2019

Op de Open Dag van 26 januari heb je twee keuzes, je komt in de ochtend of in de middag. Het ochtendprogramma is indentiek aan het middagprogramma. Je kunt dus een tijdstip kiezen wat jou het beste uitkomt.

  Ochtend Middag
Ontvangst       9.00 uur       13:15 uur
Uiteenzetting onderwijs       9.30 uur       13:45 uur
Rondleiding en drankje bij terugkomst        10.00 uur       14:15 uur
Uiteenzetting toekomstmogelijkheden       11.30 uur       15:45 uur
Einde programma       12.00 uur       16:15 uur

  

Ook na januari volgen er nog Open Avonden.  

    

Aanmelden voor Open Avonden en de Open Dag