Om je beter van dienst te zijn maakt IVA Driebergen gebruik van cookies. Je gaat akkoord met deze cookies als je onze site blijft gebruiken.
alttext

Online Open Avonden van IVA Driebergen

Nu fysieke Open Dagen en Avonden voorlopig niet mogelijk zijn door de Corona-crisis, organiseert IVA Driebergen Online Open Dagen. Je krijgt een presentatie over de ins en outs van onze opleidingen. In deze online sessie zullen, vanaf hun thuisadres, ook een docent en student inschakelen. En ja, het wordt een informatief en interactief webinar: je kunt aan de docent, student en aan de presentator ook vragen stellen die we direct zullen beantwoorden. Na afloop van de presentatie kun je een één op één video-gesprek aanvragen met een voorlichter of een student.

Aanmelden IVA Online Open Avonden

Jij wil kennismaken met de gaafste business school van Nederland? Je bent van harte welkom tijdens onze Online Open Dagen. Tijdens onze Online Open Dagen vertellen we je uiteraard alles over onze mbo- en hbo- opleidingen. Je wilt vast weten hoe het is om te studeren op een echte business school, wat voor vakken je krijgt, hoe het is om IVA-student te zijn en natuurlijk wat je later kunt worden! Onze studenten en docenten staan voor je klaar om al jouw vragen te beantwoorden. Daarnaast krijg je een virtuele rondleiding over onze IVA-campus. Er is geen verschil tussen onze mbo open dagen en hbo open dagen, wij vertellen je in één keer ons hele verhaal.

Maak kennis met onze hbo- & mbo-business management opleidingen

Zowel bij de automotive als nautische richting van IVA Driebergen Business School wordt de passie voor auto's of watersport gecombineerd met een sterke managementopleiding. Je krijgt een breed vakkenpakket met o.a. marketing, verkoop, economie en techniek. Ook geeft de opleiding een uitstekende start voor andere sectoren in het bedrijfsleven. 

Programma Online Open Avonden 16 april & 19 mei 2020:

Aanvang webinar     19:00 uur
Aanvang presentatie     19:05 uur
Einde presentatie      19:45 uur
Ruimte voor vragen     19:45 uur
Einde webinar     20:00 uur

Aanmelden Online Open Avonden

Alvast sfeer proeven?

Kun je niet wachten tot jouw bezoek aan onze Online Open Avond? Kom dan alvast sfeer proeven op onze instagram pagina !

Alvast een kijkje nemen in Driebergen? Bekijk deze video!

BcrAAtdu25s

                                       mbo hbo top opleiding 2020