Om je beter van dienst te zijn maakt IVA Driebergen gebruik van cookies. Je gaat akkoord met deze cookies als je onze site blijft gebruiken.
alttext

Over IVA Driebergen

IVA Driebergen is dé Business School op mbo- en hbo-niveau. Studenten met interesse in auto’s, jachtbouw of watersport vinden bij IVA Driebergen een leuke, gestructureerde studie met een uitstekende aansluiting naar een baan. Autoverkoop, technisch manager, economische en management functies, jachtmakelaar... Noem de bedrijven maar op en er werken wel oud-IVA studenten.

Maak kennis met IVA Driebergen

Vraag de brochure aan

Aanmelden Online Open Avond

Top opleidingen van IVA Driebergen

MBO HBO TOPOPLEIDING 2020 2021

5zekerheden van een studie bij IVA Driebergen

 • Uitstekend Onderwijs

  Kleinschalig particulier onderwijs met een focus op een specifieke branche. Onze docenten uit het bedrijfsleven maken jouw opleiding concreet.

  Lees verder
  Uitstekend Onderwijs
 • Persoonlijke coaching

  Persoonlijk, kleinschalig onderwijs op jouw niveau. Onze docenten en mentoren coachen jou tijdens je studie. Mede daardoor is de uitval zeer beperkt.

  Lees verder
  Persoonlijke coaching
 • Unieke groei- mogelijkheden

  Doorgroeien van mbo naar hbo of van hbo naar een master. De IVA heeft korte unieke trajecten die jou snel op een hoger niveau brengen!

  Lees verder
  Unieke groei- mogelijkheden
 • Baanzekerheid

  80% van de IVA-studenten heeft bij de diploma-uitreiking al een baan. IVA Driebergen heeft een eigen loopbaanadviseur en een goed gevulde vacaturebank.

  Lees verder
  Baanzekerheid

 • Netwerk ontwikkeling

  Jouw mede studenten vormen je netwerk voor later. En dat niet alleen! Door stages, bedrijfsbezoeken en afstudeerprojecten bouw jij aan jouw professionele netwerk.

  Lees verder
  Netwerk ontwikkeling
lees verder

IVA Driebergen wordt erkend door

           

                        Ministerie van onderwijs logo   NVAO logo     NRTO logo