Om je beter van dienst te zijn maakt IVA Driebergen gebruik van cookies. Je gaat akkoord met deze cookies als je onze site blijft gebruiken.

Geen auto's, maar voeding.

Tijdens zijn afstudeerstage maakte Cor Jansen kennis met een grote maaltijdfabrikant die een gespecialiseerd verkoopkanaal zocht om de zorgmarkt in te gaan. Dit bestond nog niet en dus greep Cor deze unieke kans om zelf een concept voor de zorg te ontwikkelen. Eerst met verse maaltijden en maaltijdcomponenten en later met een totaaloplossing die voorziet in alle voeding, maar ook de tools om dit efficiënt te organiseren. CoCuisine was geboren!

Vorig jaar is Cor gestart met de doorontwikkeling van CoCuisine als franchiseformule. Afgelopen januari is de eerste vestiging geopend in Sassenheim, na de zomer volgt Amsterdam en het doel is om binnen 5 jaar landelijke dekking te hebben. ‘Ik mag iedere dag bouwen aan een geweldig concept voor een ontzettend leuke doelgroep. Daarbij is het prettig dat je als ondernemer al je ideeën gelijk op de praktijk kan loslaten zonder dat je aan een hele reeks mensen verantwoording hoeft af te leggen. Dat gaat weleens mis maar is de snelste manier om te leren en te bouwen. De uitdaging is telkens weer; hoe kan het nog beter?’

Op de vraag welke aspecten van de IVA terug komen in Cor zijn huidige baan antwoordt Cor: ‘De IVA maakt “ready for business”! Niet alleen wat betreft vakkennis maar ook wat betreft presentatie, doorzettingsvermogen en gedrag. Zaken die noodzakelijk zijn om net dat stapje verder te komen. De opgedane kennis bij de vakken Marketing, Salesmanagement en Bedrijfseconomie pas ik nog veel toe. Alleen het onderwerp is anders bij CoCuisine; geen auto’s maar voeding.’