Om je beter van dienst te zijn maakt IVA Driebergen gebruik van cookies. Je gaat akkoord met deze cookies als je onze site blijft gebruiken.

Na zijn propedeuse aan de HEAO kwam Hans erachter dat een opleiding aan IVA Driebergen beter bij hem paste, omdat er op de IVA naast de theoretische basis veel aandacht wordt besteed aan het ontwikkelen van ondernemerschap en persoonlijkheid. Een succesvolle overstap, want Hans studeerde af met prachtige rapportcijfers. 

Nu, 20 jaar later, werkt Hans als Manager Marketing en PR bij ABAB accountants en heeft hij zijn eigen bedrijf, Marketgear. Bovendien is hij bezig om zijn Master of Marketing te behalen op Tias. “Marketing is een fantastisch vak. Er zit van alles in; omgang en inschatten van mensen, innovatie, technologie, internet, concurrentie... Het lijkt misschien een vreemde combinatie om bij een accountant te werken, maar juist deze sector is op dit moment bezig met het meer centraal stellen van de klant. Daar valt veel winst te behalen en veel te doen. Dat maakt het erg leuk, vooral ook dat je met je team mooie successen realiseert zoals 2 toonaangevende awards in klanttevredenheid en reputatie.” 

“Het bedenken en realiseren van iets nieuws, de samenwerking opzoeken en welke rol je daarin vervult zijn absoluut elementen waar mijn IVA opleiding het fundament voor heeft gelegd. Maar ik denk ook het out of the box denken en handelen, opbouwend kritisch tegen zaken aankijken en signaleren van kansen. Op de IVA ben ik het studeren leuk gaan vinden omdat je snel, bijvoorbeeld door je stage op zaterdag, de koppeling met de praktijk kon leggen. Tot op de dag van vandaag probeer ik die verbintenis tussen hetgeen ik uit de theorie ontdek in te passen op mijn werk.”