Om je beter van dienst te zijn maakt IVA Business School gebruik van cookies. Je gaat akkoord met deze cookies als je onze site blijft gebruiken.

Centraal in het land

Als je thuis blijft wonen, profiteer je van de centrale ligging van Driebergen in de provincie Utrecht. Er zijn goede trein- en busverbindingen. Maar liefst 95% van de studenten die met de auto komen, doet aan carpooling. Aan het begin van elk collegejaar organiseren we daarom een zogenaamde ‘carpoolmarkt’. Studenten die met de auto naar de IVA komen kunnen op het terrein parkeren en ontvangen een parkeerpas.

Met Openbaar vervoer naar de IVA?

IVA Business School is uitstekend te bereiken met het openbaar vervoer. Om je actuele route via bus of trein te bepalen, verwijzen wij je naar Google Maps of de website: www.9292ov.nl. Telefonisch kun je de route opvragen via 0900-9292. Neem vanaf treinstation Driebergen-Zeist bus 50 of 56 en stap uit bij halte Hogesteeg. Je stapt uit voor de business school.

Op kamers

Soms is dagelijks op en neer reizen echter geen optie. Door de jaren heen heeft de IVA daarom een groot bestand van huiseigenaren opgebouwd die ruimten verhuren zoals appartementen, studio’s, kamers in woningen, vakantiewoningen en dergelijke. Huisvesting dichtbij de opleiding, met medestudenten of ‘in de kost’ bij een hospita, scheelt je veel reistijd en helpt je om een leuk netwerk met je medestudenten op te bouwen. Voor studenten die op kamers gaan in Driebergen is er de mogelijkheid om ’s avonds op de IVA te studeren. In mei stuurt de IVA een kamerlijst naar studenten die woonruimte in onze omgeving zoeken. De meeste studenten gaan in het weekend naar huis.