Om je beter van dienst te zijn maakt IVA Driebergen gebruik van cookies. Je gaat akkoord met deze cookies als je onze site blijft gebruiken.
alttext

Zekerheid bij IVA Driebergen Business School

Je wilt een goede studiekeuze maken. Er is alleen zoveel te kiezen: MER, IBL, Event- en vrijetijdsmanagement, toerisme, commercieel business management, handel, verkoop. Wat is nu de juiste keuze? Bij IVA Driebergen kijken we we vooral naar later. Jouw studie moet leuk zijn, maar ook iets opleveren voor je toekomst! Wij bieden je vijf zekerheden die jouw keuze gemakkelijker zullen maken.

 1. Uitstekend onderwijs

  De IVA is een kleinschalige opleiding. Uniek is onze focus op een specifieke branche. “Automotive Business Management” en “Nautisch Business Management” zijn de twee smaken op het menu. De auto- en watersportbranche zijn twee geweldige sectoren om je studie aan te verbinden. Jouw interesse in mobiliteit, watersport of jachtbouw maakt je opleiding leuk én praktisch. De stof uit de les kun je makkelijker plaatsen, stages worden concreter en je aansluiting naar het bedrijfsleven is optimaal. Zowel Automotive Business Management als Nautisch Business Management bieden we aan op mbo- en hbo-(hogeschool)niveau. Beide richtingen zijn rijkserkend.

 2. Persoonlijke coaching

  De jaarlijkse aanname van nieuwe studenten is beperkt. Wij zijn immers een relatief kleine school, met de persoonlijke sfeer die daar bij hoort. Daar kiezen we zelf voor, want alleen zo krijg jij maximale aandacht en begeleiding. Doordat de contacten met docenten en medestudenten persoonlijk zijn, worden normen en waarden vanzelf belangrijker. Verantwoordelijkheidsgevoel en een goede omgang met elkaar, uiteindelijk zijn dat de zaken waar je jezelf in het bedrijfsleven mee onderscheidt. Je zoekt een opleiding waar docenten liefde voor hun vak hebben, zodat ze hun kennis met duidelijke voorbeelden aan jou kunnen overbrengen.
   
 3. Unieke groeimogelijkheden

  Je wilt niet stilzitten en afwachten, maar onderneemt liever actie. Wie gemotiveerd is komt verder! Je wilt leren je werk goed te organiseren, te letten op klantvriendelijkheid en service, maar ook de winstgevendheid bewaken en concurrenten in de gaten houden. Misschien heb je de ambitie zelf een bedrijf te starten. Bij IVA Driebergen bouw je je kennis op jouw manier op. Bespreek je persoonlijke opleidingsmogelijkheden met een voorlichter en bepaal het beste traject waarmee jij je groeidoelen kunt bereiken. Van mbo en hbo tot master, IVA Driebergen biedt het passende leertraject.
   
 4. Baanzekerheid

  Je diploma halen is een fantastische moment. Een afsluiting, maar tegelijk een begin! Studeren doe je niet om bezig te zijn. Je zoekt aansluiting met het bedrijfsleven. Daar laat je zien wie je bent en wat je kunt. IVA Driebergen helpt met een loopbaanadviseur die je adviseert in jouw mogelijkheden. Logische voorwaarde voor deze ondersteuning is jouw inzet en inspanning bij stages, praktijkvorming en bijvoorbeeld een zaterdagbaan. Een goed gevulde vacaturebank maakt het makkelijk om snel in te stromen in de dynamische automotive- of nautische wereld. Ook in andere bedrijfstakken vinden studenten van de IVA hun weg en maken zij carrière in leidinggevende functies.
   
 5. Netwerk ontwikkeling

  Social media vormen het netwerk van deze tijd. Maar het opbouwen van je netwerk doe je overal. In teamverband met je eigen klas, tijdens je studentenleven om de opleiding heen en met docenten en professionals tijdens stages, beurzen en afstudeerprojecten. Zo word je deel van het uitgebreide IVA-netwerk dat al meer dan tachtig jaar bestaat en dagelijks meer dan 20.000 oud-studenten met elkaar verbindt.