Om je beter van dienst te zijn maakt IVA Driebergen gebruik van cookies. Je gaat akkoord met deze cookies als je onze site blijft gebruiken.

IVA Driebergen Business School biedt rijkserkende dagopleidingen op mbo- en hbo-niveau. Onze studenten leren een unieke combinatie van technische, commerciële en managementgerichte vaardigheden. Zij worden goed opgeleid en krijgen de juiste zakelijke normen en waarden mee. En dit al meer dan tachtig jaar! IVA Driebergen is continu in contact met het bedrijfsleven om de opleidingen zo goed mogelijk aan te laten sluiten op wat dit bedrijfsleven vraagt. Zo zorgen we er met elkaar voor dat oud IVA-studenten gewilde werknemers zijn! 

Studeren in deeltijd

Een opleiding bij IVA Driebergen vormt een afgerond geheel. Je behaalde IVA-diploma gaf je direct toegang tot een start in het bedrijfsleven. Je hebt al gemerkt dat een goede opleiding hiervoor de vereiste basis bleek.

Wij bieden jou een unieke mogelijkheid om de volgende stap te maken in jouw groeitraject. In combinatie met je ongetwijfeld drukke baan, volg je bij ons een modulair programma. Deeltijdonderwijs is een andere manier van leren, maar wel met de kwaliteit die je van IVA Driebergen gewend bent.

Kom meer te weten over de deeltijd-BMC en -HBO opleidingen.

Meer over deeltijdonderwijs

Vacatures

Uniek in onderwijsland is de eigen vacaturebank. Dit maakt het voor afgestudeerde studenten makkelijk om snel in te stromen in het bedrijfsleven.

Je kunt als bedrijf zelf een vacature ingeven. Deze wordt geplaatst op het online alumni-platform IVACOM.

Plaats uw vacature op IVACOM