Om je beter van dienst te zijn maakt IVA Driebergen gebruik van cookies. Je gaat akkoord met deze cookies als je onze site blijft gebruiken.

IVA stagiaires opleiden? Word Erkend Leerbedrijf !

Om studenten te kunnen begeleiden tijdens hun stage, moet u als Leerbedrijf erkend zijn. Hiervoor stelt u één of meerdere leermeesters aan, die vervolgens een korte training doorlopen. Tijdens de leermeestertraining Erkend Leerbedrijf raakt de leermeester thuis in de taken, verantwoordelijkheden en het planmatige proces van de studentbegeleiding. Hij/zij leert op een constructieve wijze feedback te geven in de beoordeling en begeleiding van studenten. Daarnaast krijgt de leermeester een goed inzicht in zijn of haar eigen profiel en leert zich verder te ontwikkelen als professionele begeleider. 

De leermeester training wordt gegeven door de Innovam en kost € 338.80. Stichting OOMT onderkent het belang van goede leerbedrijven en ondersteunt met een stimuleringspremie van € 144,- waardoor uw investering slechts € 194.80 bedraagt. 

Meld uw bedrijf aan door onderstaand formulier in te vullen. Vanuit de IVA begeleidt de bpv-coördinator de aanvraag. Zij zorgt voor een soepel en snel contact richting potentiële stagiaires voor uw bedrijf. 

Voor vragen kunt u contact opnemen met Koosje Kortenhorst, telefonisch bereikbaar op 0343-512780 of via bpv@iva-driebergen.nl

Formulier erkenning leerbedrijf